Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

«Stille vann»🤔

<a href=»https://www.bloglovin.com/blog/19713695/?claim=88g66g8y3uj»>Follow my blog with Bloglovin</a>

Det var stille vann, plutselig var det storm med bølger. Etter en stund så stilnet stormen og da ble det tilbake til stille vann.

Når jeg våknet i dag tidlig så følte jeg at kropp og sjel har det godt. Trøtt men klar for og jobbe litt. Gjorde unna morgenrutinene mine og satte meg i bilen for å dra til jobben. Livet kjentes akkurat som et stille vann, rolig med litt krusning i overflata noen plasser. Men var det kun stille før stormen? Etter litt så møtte jeg en bil. I bilen satt en person som har gjort meg vondt, kroppen ville tilbake til da tiden. Bli redd, få angst++. Nesten så jeg snudde og reiste hjem. Med et så husket jeg en øvelse i fra en bok psykologen anbefalte. Jeg tenkte at nå skal jeg prøve den. Kort fortalt øvelsen er å se, høre og føle på 3 forskjellige ting og si høyt tre ting om alle objektene. Selv om jeg ikke hadde øvd noe på øvelsen så fikk jeg det til. Etter litt så roet angst og følelsen av å være redd ++ seg. Stolt av meg selv fortsatte jeg på veien til jobb.

Skogens sønn

.

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: