Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Skogens sønn på kino premiere.

Dette er ikke reklame/annonse.

Jeg ser deg, Michael Winger

I går hadde endelig dagen kommet. Vi skulle på festpremiere for filmen «Jeg ser deg» med Michael Winger. Vi møttes for en matbit før dro til Colosseum kino. Her ble vi møtt av rød løper og fakler:-). Er ikke hver dag jeg går på den røde løper.

Michael Winger

Det var mye folk. Det var oppstyr rundt regissør og hovedrolleinnehaver. Etter en stund gikk vi inn i kinosalen og fant plassen våre. Før filmen startet ble alle som hadde hvert med å laget den ropt opp til scenen og takket. Michael Winger sa selvfølgelig også noen ord om filmen, han takket alle både de bak kamera, alle medvirkene i filmen og oss som satt i salen. Før han satte i gang filmen.

Jeg ser deg

Her kan du lese omtale av hva filmen handler om.

Jeg anbefaler filmen.

Skogens sønn

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

3 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: