Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Da var det helg igjen💙

English tekst after the norwegian.

Nå er det en stund siden jeg har fått blogget. Men nå får jeg prøve med et litta innlegg:-).

Varme, ild, peiskos,

Vi hadde ingen spesielle planer for helgen fant vi ut. Så vi satte nesa nordover til hytta rett etter jeg kom hjem fra jobben. Vi tok en mat bit på Elverum før vi fortsatte mot hytta, vårt lille fristed. Det tok ikke mange minuttene før kaffen var igang og fyr i ovnen:-). Ro i sjelen, hyttetur, visit norway

Våkna tidlig i dag lørdag. Har fyra på bålpanna og hundene har løpt litt løse. Nå har vi gått en lengre tur. Så nå skal vi snart grille litt:-). Her får jeg ro i sjelen. Ha en fortsatt god lørdag og helg.

Visit norway, bålpanne,

Skogens sønn

Then it is weekend again:-)

Now it’s been a while since I’ve been blogged. But now I get to try with a tiny post :-).

We had no special plans for the weekend we found out. So we drive north to the cabin right after I got home from work. We took a food bite on Elverum before we continued towards the cabin, our little sanctuary. It didn’t take many minutes for the coffee to start and we have fire in the oven :-).

Wake up early today Saturday. Have fire on the bonfire pan and the dogs have run a little loose. Now we have gone for a longer walk. So now we’re going to barbecue som food:-). Here I get peace of mind.

Have a good Saturday and weekend:-)

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: