Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Brev fra NAV

Kom hjem nå og i posten lå det et brev i fra NAV. «Hva skjer når sykepengeperioden er over? -Tilbud om samtale» står det med store svarte bokstaver. De er jo «hyggelige» som minner deg på at du nå har vært sykemeldt i over 39uker. Og retten til sykepenger opphører etter ett år. Det de kan tilby deg er en samtale får å søke om «AAP». For meg er ikke dette et alternativ. Jeg skal/må jobbe 100% når det nærmer seg maks dato.

Reklame
Published
Categorized as Blogg

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

2 comments

  1. ❤ sender noen gode tanker og en varm klem<3 jeg har troa på deg, dette klarer du<3selvom veien ennå kan være hard og med motgang, håper jeg du mestrer å finne medgang og styrke i hjertet ditt:))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: