Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

På jakt etter linsa🤔

English tekst after the Norwegian😎

Jeg har et Canon EOS Kamera med et 18-55 objektiv. Jeg har jo tatt noen bilder med dette og bildene blir jo ok de. Plutselig kom jeg på jeg hadde et pentax speilrefleks kamera når jeg var ungdom og her hadde jeg også et ekstra objektiv. Så da begynte jakta etter linsa. Hvor hadde jeg lagt den? Leita inne i alle kriker og kroker. Måtte ut i låven å lete. Etter to dager med leting fant jeg endelig objektivet😀.

Glad og fornøyd satte jeg meg ned for å teste ut dette objektivet. Men det passet jo selvfølgelig ikke. Nå må jeg vel jakte på en overgang om det eksisterer🤔

Skogens sønn

The hunt for the lens🤔

I have a Canon EOS Camera with an 18-55 lens. I have taken some pictures with this and the pictures will be ok. Suddenly I came upon I had a pentax SLR camera when I was a youth and here I also had an extra lens. So then hunting for the lens began. Where did I put it? Search inside all nooks and crannies. Had to go out into the barn to look. After two days of exploration, I finally found the lens😀.

Happy and satisfied I sat down to test this lens. But of course that didn’t fit. Now I have to hunt for a transition if it exists🤔

Skogens sønn

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

3 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: