Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Når alt blir hvitt i hodet☁️

Hadde noen sagt til meg for en tid tilbake, «at i hodet nå er alt hvitt». Så hadde jeg hatt vanskeligheter med å tro det. Men sånn kan det faktiskt bli, har det litt sånn nå. Og det er ikke første gangen heller i løpet av det siste året. Jeg logget meg på og skulle jobbe litt, siste innspurt før ferien. Fikk egentlig ikke gjort noe. Samme hva jeg skulle prøve å gjøre, så ble alt på en måte hvitt oppi hodet. Jeg vet hva og hvorden jeg skal gjøre det. Men når jeg begynner så blir jeg bare sittende å se tomt inn i skjermen og alt er hvitt i hodet. Litt sånn er det i hodet mitt nå når jeg skriver dette innlegget også. Andre situasjoner jeg har opplevd dette kan f.eks.være når jeg skal fortelle en historie, ved middagsbordet, på jobben ++. Jeg begynner å fortelle, plutselig forsvinner ordene og alt er hvitt i hodet. Dette gjør jo at jeg ofte blir den som er stille og ikke sier stort.

Skogens Sønn

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

5 comments

  1. Godt at du har ei med deg som støtter deg. ❤

    Jeg har aldri tenkt på at alt blir hvitt i hodet, men beskrivelsen du gir er som den jeg kjente selv siste dagen jeg jobbet for snart 2 år siden. Som deg hadde jeg mye å gjøre, men kom ikke på en ting. Det var tomt, totalt tomt. Så da tenkte jeg, i morra blir jeg hjemme. En dag til egenpleie, men jeg kom aldri tilbake til denne jobben.

    Så det var en god beskrivelse på akkurat den følelsen. Hender den kommer litt enda, men håper og tror at den kommer sjeldnere. Og det håper jeg virkelig for deg også, at ting bedrer seg, og at det blir mer farger igjen. God klem ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: