Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

«Ny dag nye muligheter»….

«Ny dag nye muligheter» er et ordtak som jeg «hater». I dag toppet det seg. Ny dag, ny uke, ny måned med muligheter. Muligheter til hva? For meg blir det nye muligheter til flashback, nye muligheter til å tenke negativt, nye muligheter til å føle seg mindre verdt, osv. Har nesten mistet trua på dette, da jeg nok har trodd på dette før. Men hva slags nye muligheter har dukket opp?

Ny dag nye muligheter

Tja, har jo så klart fått til noe med livet mitt. Har en familie, har en grei jobb, bor på en fin plass. Men det er det psykiske som ikke har fått nye muligheter, før nå da jeg går til behandling hos psykolog. Her har ting blitt fortrengt altfor lenge. Når noen sier til meg «Ny dag nye muliheter» så kjenner jeg kroppen reagerer, skuldrene kryper oppover, hjerte begynner å banke og hjernen kobler ut, jeg klarer å stotre frem et «ja, det er det». Da er jeg satt ut den nærmeste halve timen.

Skogens sønn

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: