Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Blogging på wordpress plattformen

Etter jeg fikk beskjed om at jeg måtte søke for å bli med over på ny plattform hos blogg.no. Tenkte jeg på hva nå? Skal jeg fortsette å blogge her frem til den blir slettet? Eller skal jeg finne en ny plattform? Ettersom jeg ikke har blogget så lenge tenkte jeg at jeg ikke ble flytte over. Har søkt men ikke hørt noe ennå? Ettersom blogg.no skulle bruke wordpress, sjekket jeg ut denne platformen.

Blogg, wordpress,

Det så ok ut så jeg ba om å få eksportert bloggen min fra blogg.no. Fikk filen dagen etterpå. Opprettet bruker og importerte fil. Brukte ca 1 time på dette. Har valgt å bruke den versjonen som er gratis. Det er forskjellige temaer å velge i som også er gratis. Jeg skriver de fleste innleggene fra mobilen. Appen fungerer bra. Det er enkelt å importere bilder og lage innlegg fra mobil og PC. Det er faktisk enklere en på blogsoft. Du kan følge bloggere her, men bruker bloglovin også.

Skogens sønn

Reklame

Av Skogens sønn

Blogg av et løvetannbarn. Er en blogg om meg og mine opplevelser på godt og vondt. Etter en tur ned i «avgrunnen» klarer jeg meg ganske godt i dag. Man har kjempet en kamp, og klart å seire med hodet over vann. Alternativet var jo å drukne. Jeg har gått igjennom situasjoner som andre ikke kan se for seg. Og midt oppi disse krisene, så eksisterer man som et velfungerende eksemplar av seg selv, utad. Dette er ikke enkelt da skriving ikke er min beste side. Men jeg skal forsøke så godt jeg kan.

7 comments

  1. Det er så enkelt så til og med jeg klarer det… nå vil jeg ikke bytte, blitt glad i wp jeg, og kan sikkert gjøre mer ut av den både visuelt og annet, men…. ting tar tid og jeg er så traust vettu… og følge bloggere fra utlandet digger jeg- leser og blir klokere for hver dag jeg nå❤️Moro❤️

    Likt av 1 person

  2. Jeg må innrømme jeg også at jeg likte denne plassen bedre enn den forrige. Begynner å komme inn i det nå. Og med tips fra dere. Så fikk jeg flyttet over alt fra gamle bloggen. Bare med pitte litt knot. 😄

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: